• Liefde
  • De Roelvinkjes

Dave Roelvink deelt romantische foto met vriendin Jazzlyn

Door Redactie
Dave Roelvink deelt romantische foto met vriendin Jazzlyn

De keuze van Dave Roelvink om zich weer te verzoenen met zijn jeugdliefde Jazzlyn, is geen slechte geweest. De realityster is nog altijd smoorverliefd op de knappe brunette.

Dave geeft zijn vriendin een dikke pakkerd op de foto die hij deelt op Instagram. Een rood hartje als bijschrift zegt genoeg: de spierbundel is dolblij met haar. Zijn fans smelten van het romantische kiekje. 'Te lief zijn jullie samen,' schrijft een fan. 'Ik voel een baby aankomen,' voorspelt een ander.

Samenwonen

Dave en Jazzlyn hebben onlangs een grote beslissing gemaakt: ze gaan samenwonen! Jazzlyn komt 'lekker bij hem wonen', zo is te zien in de Instagram Stories van de dj. 'Het is eindelijk zover', jubelt Dave dan ook enthousiast in de beelden.

Opnieuw verliefd

Dave is weer samen met zijn jeugdliefde Jazzlyn. Ze waren twee jaar een setje, maar in 2015 bleek de koek op te zijn tussen de twee. Nu hebben ze elkaar weer helemaal gevonden. 'De wonderen zijn de wereld nog niet uit', vertelde hij destijds. 'Ik had dit niet verwacht en zij ook niet. Een gezamenlijke vriendin van ons heeft het aangewakkerd. Zij zei dat ze ons zo goed bij elkaar vond passen en vroeg of we niet nog eens samen een hapje wilden eten.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.