• De Roelvinkjes

Dave Roelvink blijft coronademonstraties filmen: 'Blijven jullie dan lekker thuis?'

Door Redactie
Dave Roelvink blijft coronademonstraties filmen: 'Blijven jullie dan lekker thuis?'

Dave Roelvink is van plan om volgende week, als er weer coronademonstraties gepland zijn, weer online verslag te doen. Hij stelt dat zijn volgers op die manier thuis kunnen blijven.

Een dag na zijn verslag van de demonstratie in Amsterdam geniet Dave nog met volle teugen na van zijn avontuur. Op Instagram plaatste hij een beeld waarop zijn gezicht op het hoofd van een demonstrant is geplakt. De zoon van zanger Dries Roelvink moet er om lachen. 'Gap ik lig gevouwen ouwee', schrijft hij. 'Volgende week ben ik er weer bij voor jullie! Blijven jullie dan lekker thuis achter het scherm?'

Gevaar voor eigen leven

Zondag keken er tienduizenden mensen mee met Dave, die om de hoek bij het Museumplein woont. 'Ik sta hier met gevaar voor eigen leven', zo meldde hij zijn volgers. Pas nadat hij werd beschoten met een waterkanon van de politie, droop Dave af en verliet hij het plein.

Beeld: Peter Smulders | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.