Danseres wilde na scheiding geen nieuwe liefde, maar: Chantal Janzen dreef Igone de Jongh in de armen van Thijs Römer

Door Redactie
Danseres wilde na scheiding geen nieuwe liefde, maar: Chantal Janzen dreef Igone de Jongh in de armen van Thijs Römer

Toen haar huwelijk met collega-danser Mathieu Gremillet strandde, vermoedde Igone de Jongh voor altijd een alleenstaande moeder te blijven. Goede vriendin Chantal Janzen dacht daar anders over...

Het Nationale Ballet zal altijd dierbaar blijven voor Igone de Jongh (41). Ze danste er tot najaar 2019 immers 24 jaar lang hoofdrollen in de mooiste balletten én ze kreeg er een relatie met collega-danser Mathieu Gremillet. Toen deze Fransman in 2002 bij een repetitie zijn entree maakte, was Igone meteen verkocht. De twee werden stapelverliefd. Vier jaar geleden brak ze echter met de vader van haar zoon.

Chantal Janzen

Na de scheiding vermoedde Igone dat ze een alleenstaande moeder zou blijven. Goede vriendin Chantal Janzen dacht daar anders over. Zij wist wel een geschikte partner voor Igone: acteur Thijs Römer (42), die na de scheiding van Katja Schuurman al een poos vrijgezel was. Precies de juiste man voor Igone, redeneerde Chantal. En daar kreeg ze nog gelijk in ook! Via Instagram werd een eetafspraak gemaakt en daar sprong de vonk over. ‘We waren meteen heel erg verliefd,’ vertelt Igone in het Noordhollands Dagblad. Haar zoon Hugo en Thijs’ dochter Sammie (11) blijken ook een goede match. In oktober 2019 gaven Igone en Thijs elkaar tijdens een intieme, geheime huwelijksceremonie het jawoord.

Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 26 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.