• Liefde

Danseres Candy-Rae helpt Daley er weer bovenop

Door Redactie
Danseres Candy-Rae helpt Daley er weer bovenop

Voor Daley Blind en zijn vriendin Candy-Rae Fleur voelt thuiskomen in Amsterdam als een ontsnapping uit de keiharde Britse voetbalwereld, waarin de Manchester United-speler zich steeds minder op zijn gemak voelt. Gelukkig neemt Candy-Rae zijn onzekerheden al dansend weg!  

Hoewel Daley Blind (27) en zijn even oude vriendin Candy-Rae Fleur al bijna vier jaar in Engeland wonen, komen ze geregeld naar hun geliefde Amsterdam. Omdat Daley de laatste tijd weinig aan spelen toekomt bij topclub Manchester United, was het extra fijn dat hij vorige week met Candy-Rae zijn zinnen in onze hoofdstad kon verzetten. Het nog altijd verliefde stel dronk in alle anonimiteit een kop hipsterkoffie in De Pijp, waarna ze in Daley’s fraaie BMW naar de woning van Candy-Rae in Amsterdam-Zuid reden. Ondanks dat Daley en Candy-Rae samenwonen in een gerieflijk appartement in het centrum van Manchester, hield de danseres haar woning in Amsterdam aan. Niet omdat ze zou twijfelen aan haar liefde voor Daley, maar omdat het stel graag even ontsnapt aan de hectische Engelse voetbalwereld.

Hoog aangeschreven

Candy-Rae doet in haar ambities overigens nauwelijks onder voor Daley. Ze staat als danseres hoog aangeschreven, en de sexy brunette danste in het verleden tijdens een optreden van Robin Thicke op de MTV Awards, en tijdens diverse liveshows van The Voice of Holland. Ook stond ze op de bühne naast De Toppers in de Amsterdam ArenA. In tegenstelling tot veel andere vrouwen kiest Candy-Rae er bewust voor zich niet volledig afhankelijk van haar vriend op te stellen. Dit tot grote tevredenheid van Daley, die zijn vriendin daarin volop steunt. ‘Daley leeft altijd heel erg met me mee,’ vertelde Candy-Rae eerder. ‘Hij steunt me ook echt met mijn carrière. Als ik een auditie heb en nerveus ben, probeert hij me echt voor te bereiden. Als hij kan, komt hij kijken.’ Andersom is Candy-Rae haar Daley ook tot steun. Zeker de laatste weken heeft de Manchester United-verdediger het bepaald zwaar. En dat heeft niet alleen te maken met de geringe speelminuten die hij van zijn trainer José Mourinho krijgt...

Lees het hele verhaal in Story. Editie 9 ligt nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Danseres Candy-Rae helpt Daley er weer bovenop

Beeld: Peter Smulders