Danny Froger onthult of hij kinderen wil met zijn vriendin Ann Dominique

Door Redactie
Danny Froger onthult of hij kinderen wil met zijn vriendin Ann Dominique

Nu Danny Froger (30) een jaar verkering heeft, denkt hij het stichten van een gezin. In het blad Linda.meiden vertelt de zanger dat hij graag kinderen wil met zijn vriendin Ann Dominique.

Oefenen

Op de vraag of hij kinderen wil antwoordt Danny: "Ja. We zijn druk aan het oefenen. Dat bevalt me prima. Het zit goed tussen ons, dus waarom zouden we wachten." Danny en Ann Dominique vierden in januari dat ze een jaar samen zijn. "1 jaar samen met de beste!!! Ik hou van je en op naar de 100'', schreef Danny toen al op Instagram. In Linda.meiden vertelt Danny hoe hij het voor zich ziet als er een baby komt. "Ik ben opgegroeid met het idee dat een man financieel voor zijn vrouw moet kunnen zorgen. Maar zij wil blijven werken, dus: oké. Al vind ik wel dat een kind niet vijf dagen per week naar de crèche hoort te gaan.”

Ontmoeting

Danny en Ann Dominique leerden elkaar kennen op een verjaardagsfeest. Danny: “Mijn oom werd zestig en we zaten met al zijn vrienden in een restaurant. Daar was één lekker wijf: Ann Dominique. Toen ik klaar was met alle verhalen over voetbal, bier en vrouwen, ben ik op haar afgestapt. Een paar weken later kwam ze kijken bij een optreden. Ik voelde toen al dat het goed zat. Drie maanden later zijn mijn hond en ik bij haar ingetrokken."

Danny Froger onthult of hij kinderen wil met zijn vriendin Ann Dominique

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)