• Liefde
  • De Frogers

Danny Froger moet zijn kantoor opgeven: 'Mijn laatste werkdag aan dit bureautje'

Door Redactie
Danny Froger moet zijn kantoor opgeven: 'Mijn laatste werkdag aan dit bureautje'

Een bittere pil voor Danny Froger, want hij wordt zijn kantoor uitgezet. Op Instagram-stories maakt de Froger-telg een video van de ruimte waar hij voorlopig niet meer zal gaan werken. Dat is toch wel even wennen.

'Nou het is zo ver... Mijn laatste werkdag aan dit bureautje, ik word eruit gezet en het valt me toch zwaar.' De werkkamer van Danny wordt namelijk omgetoverd tot babykamer. 

Een tweede kindje

Danny Froger en zijn vriendin Ann Dominique maakten eind vorige maand bekend dat ze een tweede kindje verwachten. Samen zijn ze ook al trotse ouders van dochtertje Fallon. Op Instagram onthulde het stel onlangs wat het geslacht van de tweede spruit is. 

Reveal 

Op het filmpje zie je het gezin gekleed in neutrale tinten en in het midden een grote bruine ballon. Aan Ann Dominique de eer om deze lek te prikken. De confetti kleurt roze, wat betekent dat Fallon een zusje krijgt. Het gezin kan hun geluk niet. 'Ze noemen mij de nieuwe Robert ten Brink ??.', grapt Danny, doelend op de vele dochters die de All You Need Is Love-presentator heeft. 

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.