• De Frogers
  • Familie de Mol

Danny Froger heel nerveus: 'Ik heb er echt niks van meegekregen'

Door Redactie
Danny Froger heel nerveus: 'Ik heb er echt niks van meegekregen'

Danny Froger was zo nerveus voor The Roast of Johnny de Mol dat hij zich na afloop helemaal niets meer kon herinneren van wat er tijdens de comedyshow is gezegd. Dat biechtte Danny dinsdagavond op in MolTalk, waarin op Comedy Central werd teruggeblikt op het afbranden van Johnny.

'Ik heb er echt niks van meegekregen', zei Danny, die als laatste BN'er De Mol onder handen mocht nemen en volgens velen dé verrassing van de avond was. 'Het is dat ik de uitzending nu weer heb gezien, maar ik was zo zenuwachtig, ik wist helemaal niks meer.'

Grappen

Danny was zo nerveus omdat The Roast iets was wat hij nog nooit had gedaan. Daarnaast was de zanger pas op het laatste moment toegevoegd aan het panel van roasters. 'Nadat er drie-, vierhonderd mensen hadden gezegd 'we doen het niet', konden ze echt niet meer om mij heen', lachte Danny. Tijdens The Roast werd meermaals gegrapt over zijn minimale zangcarrière en zijn onbekendheid. Met 'geen enkele' grap had hij echter moeite.

Verrassing van de avond

Ook in de nabeschouwing kreeg Danny meermaals te horen dat hij, vanwege zijn timing, dé verrassing van de avond was. 'Nu ben ik een beetje klaar met al die complimenten, dat ben ik niet gewend.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders