Danny de Munk kon 'met de rug recht naar huis' na getuigenverhoor

Danny de Munk is 'tevreden' over het getuigenverhoor dat donderdag achter gesloten deuren plaatsvond. Dat stelde de zanger in RTL Boulevard.

Danny de Munk

Hij spreekt van 'verloren tijd en heel veel negativiteit', maar hij kan ook 'met de rug recht naar huis'. Meer zei De Munk niet.

Aangifte

De Munk en de vrouw die aangifte tegen hem deed, spraken elkaar donderdag. Het vermeende slachtoffer beweert vijftien jaar geleden te zijn verkracht door De Munk tijdens een samenwerking bij de musical Ciske de Rat en deed daar vorig jaar aangifte van. De Munk zegt wel te hebben gezoend met de vrouw, maar ontkent de beschuldigingen van verkrachting. Hij sprak van een valse aangifte en deed een tegenaangifte.

Getuigenverhoor

In november werd bekend dat De Munk niet zal worden vervolgd omdat er onvoldoende bewijs zou zijn. Hij besloot desondanks de zaak die hij had aangespannen om het vermeende slachtoffer in het openbaar te horen wel door te zetten. De vrouw liet donderdag via haar advocaat weten het een 'zeer pittig en zwaar gesprek' te hebben gevonden.

Beide partijen moeten op 30 maart bij de rechtbank aangeven of zij nog meer getuigen willen horen.

Bron: ANP

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!