Dankzij therapie leerde Beppie Melissen niet meer op foute mannen te vallen

Door Redactie
Dankzij therapie leerde Beppie Melissen niet meer op foute mannen te vallen

Beppie Melissen is inmiddels veertien jaar dolgelukkig met haar Ernest. De jaren daarvoor worstelde de Gooische Vrouwen-actrice echter met allerlei privéproblemen, die ze zonder therapie én de steun van dierbaren nooit had overwonnen. 

Beppie is veertien jaar gelukkig met Ernest, die ze ontmoette via een vriendin. Hij was toen nog getrouwd. Nadat zijn vrouw was overleden, kwam Beppie hem weer eens tegen, en werden ze verliefd. Beppie is blij dat Ernest niet de behoefte heeft om van twee walletjes te eten. Dát heeft ze weleens anders meegemaakt.

Grote opruiming 

Haar eerste vriend, met wie ze van haar 16e tot haar 29e samen was, had op een gegeven moment nóg een vriendin. ‘Vreemdgaan moet zo’n lange relatie kunnen overleven, maar mijn ervaring is dat mannen in zo’n situatie erg onaangenaam kunnen worden,’ zei Beppie in Plus Magazine. ‘Het lijkt of ze zichzelf ervan moeten overtuigen dat wat ze overwegen achter te laten, ineens niet meer de moeite waard is. Het moet kapotgemaakt worden...’ Dat vreest ze niet meer, maar het ging niet vanzelf. Vóór Ernest in haar leven kwam, woonde Beppie zes jaar alleen. In die periode heeft ze door therapie ‘grote opruiming gehouden’ en afgeleerd problemen weg te lachen. Gaandeweg kreeg Beppie beter door wat goed was voor haar. ‘Ik wilde niet meer op een boef vallen. Die zijn heel leuk en spannend, maar op de lange duur niet goed voor mij.’ Ze besloot alleen van mensen te houden die van haar houden. En dat doet Ernest.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 32 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.