• Jinek
  • Liefde

Daarom twijfelt Eva Jinek over tweede kind

Door Redactie
Daarom twijfelt Eva Jinek over tweede kind

Eva Jinek is dolgelukkig met haar zoontje Pax, voor wie ze graag een broertje of zusje op de wereld zou willen zetten. Toch is er iets dat de presentatrice vooralsnog weerhoudt om opnieuw zwanger te raken.

Eva Jinek is verknocht aan Amsterdam, toch gaat ze verhuizen. Met haar partner Dexter van der Voorn en zoontje Pax (2) verkast ze naar Abcoude. Daar wordt een miljoenenstulpje gebouwd.

Gezinsuitbreiding

In Abcoude is genoeg ruimte, ook voor gezinsuitbreiding. Maar dáár is Eva nog niet uit, omdat de herinnering aan de zwangerschapsvergiftiging waardoor ze getroffen werd nog altijd erg heftig is. Eva hoopte op een sereen bevallingsritueel, maar moest een keizersnee ondergaan. ‘Na de bevalling ben ik nog twee keer opgenomen geweest, omdat het zo slecht met me ging,’ zegt Eva in Nouveau. Ondanks haar twijfels, lijkt het Eva wel leuk om naast haar zoontje ook een dochtertje te krijgen. ‘Maar ik ben óók al 42. Dus als ik wist dat ik gezond kon blijven én nog een baby als Pax zou krijgen, was de keuze veel makkelijker geweest.’

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 04 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.