Dáár ken je haar van: ook Patricia uit MAFS blijkt oude tv-bekende

Ze blijven maar binnenstromen, die Married at First Sight-kandidaten die al eerder op tv kwamen. Nu hebben er weer een te pakken! Ook Patricia, die van het nieuwe 'noodkoppel' na het Martijn en Nicole-drama, dook al eens eerder op.

Door Redactie
MAFS Patricia

Patricia én haar moeder vallen tot nu toe goed in de smaak bij Married at First Sight! Bij sommigen deed haar verschijning misschien ook al een belletje rinkelen. Zo deed Patricia, net als MAFS-collega Paula, mee aan SBS6-hit Lang Leve de Liefde!

Patricia in Lang Leve de Liefde

Ze zat met haar date Vincent in twee afleveringen van Lang Leve de Liefde, in 2020. De twee gingen ook al de, euh... diepte in. Zo vroeg Patricia zich af of Vincent wel eens een triootje heeft gedaan! Op een gegeven moment ging het allemaal ietsje te snel voor Patricia. 'Ik vind het wel een beetje lastig. Je ging vol gas gisteren. Dat bepaalt ook hoe ik er nu insta. Dat we het gezellig hebben, dat is overduidelijk. Maar we zitten hier wel voor de liefde. We hebben het nu al zo leuk gehad, maar ik denk dat we het hoogtepunt al gehad hebben', gaf ze eerlijk aan. Er zat toch niet genoeg een match in en dus besloot ze te stoppen. 'Ik zou het kunnen verlengen, maar dan denk ik dat ik mezelf gewoon tegenkom. Ik moet wel eerlijk naar mezelf zijn en ik voel het gewoon niet.'

Patricia en Stephan

Hopelijk gaat de liefdesvlag er beter bij hangen in haar huidige tv-datingavontuur! De MAFS-experts deden een soort noodgreep: omdat Nicole en Martijn zo snel hun trouwringen inleverden, kon er nog snel een nieuw, extra koppel worden gevormd. Patricia mag nu gaan trouwen met Stephan! Er staat wel extra druk op de ketel: ze gaan sneller door het hele traject heen dan de 'gewone' koppels.

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Tekst: Robin Heerkens

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!