• Showbizz

Cute! Jaap Reesema vroeg Kim Kötter week na eerste ontmoeting ten huwelijk

Door Redactie
Cute! Jaap Reesema vroeg Kim Kötter week na eerste ontmoeting ten huwelijk

Jaap Reesema (37) en Kim Kötter (40) gaven elkaar in 2018 het ja woord. Kim onthult in het napraatprogramma Beste Zangers thuis bij... dat het huwelijksaanzoek bij haar een stuk sneller kwam dan normaal gesproken. 

De deelnemers van het programma Beste Zangers laten in het napraatprogramma Beste Zangers thuis bij... hun paleisje zien aan zangeres Karsu. Karsu gaat in het programma bij de muzikale talenten langs, om hun daar in eigenomgeving eens goed te interviewen. Zo lukt het de zangeres om ontzettend veel te weten te komen over de relatie van Jaap en Kim, die nu inmiddels tien jaar samen zijn. 

De eerste ontmoeting 

Jaap vertelt dat de huwelijksplannen eigenlijk meteen op tafel kwamen. 'Wij hadden binnen een uur zoiets van: luister, wij vinden elkaar volgens mij hartstikke leuk. Dan moeten we later gewoon kinderen en trouwen. We hadden het gewoon heel snel al bedacht met elkaar', vertelt hij over de eerste ontmoeting. 

Het aanzoek 

Kim laat Karsu weten dat Jaap er echt geen gras over heeft laten groeien. 'In dezelfde week heeft Jaap mijn vader al om mijn hand gevraagd.' Dit bijzondere verzoek kwam tegelijk met de eerste ontmoeting van Jaap met de ouders van zijn aanstaande. 'Hij was wel dronken toen denk ik, maar hij heeft het wel waargemaakt', grapt Kim. Inmiddels hebben de lovebirds drie kinderen samen: Muck, Youp en Ted. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.