Cristiano Ronaldo showt nieuwe onderbroeken in pikante shoot

Door Redactie
Cristiano Ronaldo Superman

Cristiano Ronaldo voelt zich net Superman in zijn nieuwste collectie van zijn onderbroekenlijn. Op Instagram deelt de Portugese stervoetballer een paar pikante plaatjes.

"Mijn superkrachten?", schrijft de voetballer bij zijn foto's. "Macht, sterkte, geloof en natuurlijk mijn CR7-onderbroeken. Wat zijn die van jou? Nieuwe campagne wordt vandaag gelanceerd!" Aanschouw het zelf...

En zijn volgers kunnen deze foto's wel waarderen als we naar de likes (méér dan 5 miljoen!) kijken.

CR7

Cristiano lanceerde in 2006 zijn merk CR7 in Portugal. Pas in 2013 begon hij met de productie van zijn onderbroeken en later kwamen daar ook nog spijkerbroeken, t-shirts en parfum bij.

Populair

Momenteel speelt Cristiano bij voetbalclub Juventus en is hij de meest gevolgde persoon op Instagram, met meer dan 163 miljoen volgers. Instagram zelf heeft 246 miljoen volgers. Op de tweede plek van meest gevolgde personen staat Selena Gomez en op de derde plek Ariana Grande. 

Cristiano Ronaldo showt nieuwe onderbroeken in pikante shoot

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Instagram, CR7, Statista | Beeld: ANP