Corry Konings’ wereld ingestort na familiebedrog

Door Redactie
Corry Konings’ wereld ingestort na familiebedrog

Het leven van Corry Konings (69) stond flink op z’n kop toen bekend werd dat dochter Sharona haar man Wouter bedrogen had en hij niet de vader van ‘hun’ kinderen bleek te zijn. Aan Story vertelt de zangeres hoe het nu met Sharona gaat.

De rust in de familie van Corry Konings is teruggekeerd, en dat is een wonder. In 2019 werd bekend dat dochter Sharona haar man Wouter bedrogen had. ‘Hun’ kinderen Maan en June bleken niet van hem, maar van ene Marc te zijn. Dat biechtte ze kort voor de bevalling van haar tweede dochter aan hem op. Corry had veel verdriet van het drama, want ze liet zich altijd positief uit over Wouter, die ze als ‘ideale schoonzoon’ zag. Sterker nog: het gezin woonde zelfs bij haar in.

Wennen

Intussen heeft de tijd de meeste wonden geheeld. ‘Het gaat goed met Sharona en de kinderen,’ vertelt Corry aan Story. ‘Marc en zij zijn heel gelukkig met drie mooie kindjes. Drie, want Marc heeft nog een dochter uit een eerdere relatie. De moeder van Aspen (8) is gestorven aan kanker.’ Voor Corry was het wel even wennen toen Sharona met de kinderen ging samenwonen met Marc. ‘Het werd zo stil in huis.’ 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 30 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.