Connie Witteman verliest opnieuw geliefde

Door Redactie
Connie Witteman verliest opnieuw geliefde

Andermaal is een ex-man van Connie Witteman overleden: haar eerste echtgenoot Peter Dieckmann, die woonachtig was aan de Spaanse Costa Blanca en daar onder meer betrokken was bij Radio Benidorm.

Volgens berichtgeving op Facebook kwam de dood van de zeventiger onverwacht. Een aantal jaren geleden sprak Story met Peter Dieckmann over zijn huwelijk met Connie, voor wie hij het graag opnam na de nodige negatieve verhalen over haar. ‘Connie is een lieve, hartelijke vrouw met een goede inborst.’ 

Luxe leven

Connies eerste grote liefde Peter Dieckmann maakte er tegenover Story geen geheim van dat Connie gesteld is op een luxe leven. ‘Toen wij getrouwd waren, reed ze in een dure Mercedes rond. Helaas kwam ik financieel in zwaar weer terecht. De spanningen die dat opleverde, hebben onze scheiding veroorzaakt. Toen ze na mij trouwde met een man die wel goed in zijn slappe was zat, heb ik nog tegen Connie gezegd dat ze hopelijk met hem méér geluk had. Ze is er de vrouw niet naar om op een tweekamerflatje te wonen. Maar wie is dat wel? Elke vrouw droomt toch van luxe? Toen we trouwden, kwam ze in een bad van weelde terecht. Maar ze heeft altijd hard meegewerkt. Ik had twee antiekzaken, Connie leidde daar een van. Ze is niet een type dat niets doet.’ Na hun echtscheiding heeft Peter haar nooit meer gezien.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 26 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Connie Witteman verliest opnieuw geliefde

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.