Connie Witteman optimistisch over aanhouding

Door Redactie
Connie Witteman optimistisch over aanhouding

Connie Witteman reageert voorzichtig optimistisch op de arrestatie van een verdachte van haar woninginbraak, maar weet nog niet of de politie ook haar gestolen juwelen op het spoor is. Dit vertelt haar verloofde Eugène van Dun aan De Telegraaf.

De politie heeft in de Belgische plaats Zaventem een 23-jarige Amsterdammer aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de woninginbraak. Bij de inbraak is onder meer een kluis met horloges en juwelen ontvreemd, waaronder colliers, armbanden en ringen die Connie kreeg van haar overleden ex-man Hans Breukhoven.

Buit

Op de vraag of met de aanhouding van de verdachte ook een deel van de buit is teruggevonden, antwoordt Eugène: 'Wij worden in grote lijnen op de hoogte gehouden, maar hoe ver ze daarmee zijn weten wij ook nog niet.'

Gouden tip

Connie deelde zondagavond beelden van de inbraak op sociale media en loofde via De Telegraaf een beloning uit voor de gouden tip. De politie is nog op zoek naar getuigen die zaterdag, de dag van de inbraak, een zwarte Fiat 500 hebben gezien in de buurt van de woning van Connie in de P.C. Hooftstraat in Amsterdam.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Connie Witteman optimistisch over aanhouding

Bron: ANP | Beeld: Mischa Schoemaker (ANP)