Connie Witteman kreeg geen cent van kluisrovers

Door Redactie
Connie Witteman kreeg geen cent van kluisrovers

Connie Witteman heeft nog geen cent gezien van de schadevergoeding die ze toegekend heeft gekregen in de rechtszaak tegen de mannen die bij haar thuis in Amsterdam de kluis zouden hebben leeggeroofd. Dat meldde Albert Verlinde donderdag in het programma 6 Inside.

Het bedrag dat de drie in eerste instantie moeten betalen, is meer dan drie ton. De rechter legde de mannen naast een schadevergoeding ook celstraffen op van 6 tot 24 maanden, maar donderdag werd duidelijk dat de drie beroep hebben aangetekend tegen hun straffen. Eén van hen gaat sowieso voor vrijspraak, zegt zijn advocaat.

Niets teruggevonden

Van de buit, die volgens de zangeres meer dan twee miljoen euro waard is, is op een horloge na niets meer teruggevonden. De mannen zouden de spullen, waaronder dure erfstukken van Connies overleden ex Hans Breukhoven, hebben verpatst. Haar advocaat spant zich nu in voor een zogenoemde ontnemingsvordering in de hoop toch nog wat van het geld terug te zien.

Connie Witteman kreeg geen cent van kluisrovers

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders