Connie Witteman dolblij met oudste zoon Jordy na jaren zonder contact

Met een pittig nieuw kapsel én een liefdevolle foto met haar oudste zoon Jordy, liet Connie Witteman afgelopen weekend weer van zich horen.

Connie Witteman

Wie de 71-jarige glamourkoningin volgt, weet dat ze in de afgelopen jaren nooit iets deelde over Jordy, terwijl ze wél met haar jongste zoon Marvin op Instagram bleef verschijnen. De verhoudingen tussen Connie en Jordy waren dan ook niet altijd even goed.

In 2003 escaleerde het voor het eerst toen hij en zijn oudste zus Constanza, die tegenwoordig Amanda Morales heet, de kennelijke bemoeienis van hun ouders beu waren; ze dreigden zelfs opgenomen gesprekken publiekelijk te maken. Jordy wilde niets meer met zijn ouders te maken hebben, nam geen geld meer aan, ging als sjouwer in een brouwerij werken, en bekostigde zijn bruiloft met vriendin Joëlle op Bali zelf. Een huwelijk waar Connie en Hans niet welkom waren. Ze moesten nota bene in Story lezen dat Jordy was getrouwd.

Vader Hans

In 2011 verzoenden ze zich met Connie, die hun kinderen toen voor het eerst zag. Met zijn vader Hans bleef het contact goed. Hans hielp zijn zoon met een hypotheek voor een groter huis waar hij met zijn gezin kon wonen. Jordy was in 2017 ook op de uitvaart van Hans, die aan de gevolgen van kanker overleed. Wat hij in de jaren daarna voor de buitenwereld geheim hield, was zijn scheiding van Joëlle.

Weer contact

In 2018 verkocht hij hun huis in Dordrecht. Hij zou nu alweer enige tijd in Spanje wonen, waar hij als duikinstructeur een teruggetrokken leven leidt. Tot afgelopen weekend toen Connie diverse filmpjes deelde van hen samen. ‘Jordy en ik hebben alweer langere tijd contact,’ vertelt Connie aan Story. ‘Verder wil ik niets zeggen. Ik ben alweer enige tijd uit de roulatie qua media. En dat wil ik zo houden. Ik heb mijn eigen leven. Ik leef onder de radar.’

Dit verhaal komt uit Story. Editie 03 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Lossebladen.nl.

Een proefnummer scoor je nu met 25% korting en zonder verzendkosten.