• Hazes

Conflict tussen familie van Soelen en André Hazes: dit is er aan de hand

Conflict tussen familie van Soelen en André Hazes: dit is er aan de hand

Het is alweer een tijd over en uit tussen André Hazes en influencer Sarah van Soelen. Toch hebben Hazes en de familie van Soelen het liefdeshoofdstuk nog niet goed afgesloten. De twee partijen hebben namelijk een conflict over de documentaire van André. 

Patty Brard vertelt aan Shownieuws contact te hebben gehad met Sarah van Soelen. Zij en haar familie willen niet verschijnen in de documentaire 'Crossroads' van André Hazes.

'Familie van Soelen heeft touwtjes in handen'

'Sarah vertelde me dat ze door een assistent van de directrice is gebeld en dat beloofd wordt haar en haar familie de beelden te laten zien van tevoren, voordat de docu op zender gaat', vertelt Brard. Maar: 'Sarah en haar familie vinden dat nog niet echt genoeg.'

Patty vertelt wel dat de ex-schoonfamilie van Hazes de touwtjes in handen heeft. Ze hebben geen quitclaim getekend, waarmee ze toestemming geven tot verschijning in de documentaire. 

Documentaire Crossroads

In de documentaire 'Crossroads' zullen beelden te zien zijn van de tijd dat André een relatie had met Sarah. Ook haar familie schijnt regelmatig voorbij te komen, maar zij willen niet als een soort 'tussenfase' in het leven van de volkszanger getoond worden. De relatie zou ook niet 'netjes' zijn afgesloten, want André heeft volgens Van Soelen niks meer van zich laten horen. Dat was 'hartstikke pijnlijk', vertelt de familie aan Patty Brard. 

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.