Complimenten voor eerlijke video Fajah: ‘Wees trots op je buikvel’

Door Redactie
Complimenten voor eerlijke video Fajah: ‘Wees trots op je buikvel’

Dat Fajah Lourens (38) een lichaam heeft om u tegen te zeggen, moge duidelijk zijn. Met haar boeken helpt ze anderen ook lekker in hun vel te komen zitten, en het is dan ook niet gek dat ze overspoeld wordt met vragen.

Op Instagram licht ze een van die veelgestelde vragen uit. 'Help hoe kom ik van mijn buikvel af na mn zwangerschap? Deze vraag krijg ik zeker tien keer per dag', begint Fajah bij een video van haar lijf.

Love yourself

Voor alle vrouwen met deze vraag heeft de brunette één duidelijk antwoord: 'Niet. Omarm je lichaam en wees trots op je buikvel. Je prachtige lichaam heeft dit overgehouden aan het meest kostbare bezit wat je maar kunt hebben. Geniet van jezelf en houd van jezelf.'

Halleluja

Volgers van Fajah vinden de post fantastisch. 'EINDELIJK! Mooi gezegd!', luidt een van de reacties. Iemand anders schrijft: 'Aaah, top dat je dit laat zien!'

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Complimenten voor eerlijke video Fajah: ‘Wees trots op je buikvel’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.