• Katja Schuurman

Coke-grap van Katja Schuurman schiet in het verkeerde keelgat bij douane

Door Redactie
Coke-grap van Katja Schuurman schiet in het verkeerde keelgat bij douane

Katja Schuurman doet een boekje open over haar reisverleden. Zo is de actrice, naar eigen zeggen, vaak op de luchthaven door de douane er tussenuit gehaald. Na de zoveelste keer maakte Katja een misplaatste grap wat niet door iedereen gewaardeerd werd. 

In de podcast Schuurman & Spigt vertelt de actrice hier uitgebreid over.

Drugs

Zo laat Katja weten dat zij vaak de pineut is op het vliegveld. Na de zoveelste keer is de actrice het zat, waardoor ze een misplaatste grap maakt. Wanneer de douane aan haar vraagt of ze iets iets aan te geven heeft, antwoordde Katja dat ze drugs bij zich heeft. 

Grap

'Ik was echt chagrijnig en ik zei: 'Ja, een kilo coke. Nou goed?!'', legt Katja uit. Iets waar de douane alles behalve om kon lachen en daardoor al haar spullen grondig moest doorzoeken. De actrice probeerde het nog te redden, door te zeggen: 'Als ik een kilo coke bij mij had, dan had ik dat nu toch niet gezegd?' Helaas mocht het niet baten en heeft Katja nog anderhalf uur langer moeten wachten. 

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.