Claudia de Breij weet kijkers te ontroeren in 'Ali B op Volle Toeren'

Door Redactie
Claudia de Breij weet kijkers te ontroeren in 'Ali B op Volle Toeren'

De cabaretier had samen met Twan van Steenhoven (Big2) de eer om elkaars nummers te vertolken. Misschien laat de naam van de rapper niet meteen een belletje laat rinkelen, maar was hij ook onderdeel van het bekende duo The Opposites.

Goede klik

Hoewel de muziekgenres van de twee heel anders zijn, is er meteen een goede klik tussen Twan en Claudia. De Breij ging uiteindelijk voor het lied Het Goede Leven en Van Steenhoven kón natuurlijk niet anders dan Mag ik dan bij jou helemaal eigen te maken. 

Tranen

En dat vooral de versie van Claudia bijzonder goed gelukt is, blijkt wel uit alle reacties op Twitter. 'Wauw, wat een mooie uitvoering van het liedje van @claudiadebreij door #alibopvolletoeren. Tranen in mijn ogen', reageert iemand. Maar ook Twan sleept aardig wat complimenten in de wacht. 'Meteen geweldige versie van "Mag ik dan bij jou" #alibopvolletoeren @claudiadebreij (enne Claudia je kan goed rappen!!!)', merkt een ander op.

Bron: Libelle | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.