Claudia de Breij binnenkort op theatertour met alleen maar liedjes

Claudia de Breij maakt in februari en maart een korte theatertour met een nieuw liedjesprogramma getiteld Vasistas. 

Claudia de Breij

Het is de eerste keer dat de cabaretière het podium opgaat met enkel liedjes. Ze krijgt daarbij hulp van de Marcel Fisser Band.

Nieuwe theatertour

De eerste show staat op 22 februari gepland in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Daarna volgen Rotterdam, Doetinchem, Breda, Eindhoven en Leeuwarden. Bezoekers kunnen op de site van De Breij zelf aangeven welk liedje ze het liefst willen horen. Daarbij kunnen ze ook een motivatie achterlaten.

Beste Zangers

In 2022 deed Claudia ook mee aan het populaire zangprogramma Beste Zangers. Trouwe kijkers van het programma weten dat ze een emotionele rollercoaster kunnen verwachten wanneer ze kijken naar Beste Zangers. Maar waarom huilt iedereen eigenlijk altijd? Claudia de Breij kan door haar deelname vertellen dat het hele proces alles behalve oppervlakkig is. 'Als je meedoet aan Beste Zangers word je door eindredacteur Jan Kapelle urenlang bevraagd op welke muziek ertoe doet in jouw leven', schrijft ze.

'De muziek die je draaide toen je gepest werd, toen je ouders gingen scheiden, toen je voor het eerst verliefd werd, dat soort dingen. En natuurlijk ook daarna, de muziek die je zelf hebt gemaakt, en waarom je dat deed. Dat wordt samen een A4'tje.'

Bron: ANP, RTL Boulevard

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!