• De Slimste Mens

Chemie tussen Melissa en Tijl spat van het scherm tijdens 'De Slimste Mens': 'Er wordt aardig geflirt'

Door Redactie
Chemie tussen Melissa en Tijl spat van het scherm tijdens 'De Slimste Mens': 'Er wordt aardig geflirt'

Hoewel Melissa Drost (35) deze week nog een liefdesfoto deelde, weten kijkers niet wat ze meemaken bij De Slimste Mens. Wanneer de voormalig GTST-actrice namelijk naast Tijl Beckand (46) wordt gezet, hebben de twee het érg gezellig samen.

Melissa is bij veel kinderen (en daardoor ook ouders) bekend als Juf Roos. Ook Tijl kent haar door zijn kroost. Want is zijn zoontje misschien een beetje verliefd op Drost, wil Philip Freriks wel weten. Daarop reageert de presentator dubbelzinnig: 'Ik hoop het voor hem. Want het is een leuke vrouw in het echt.' Hierop barst de actrice in lachen uit.

Niet het enige moment

En dat is volgens kijkers niet het enige moment waarop de chemie te voelen is tussen de twee. Heel Twitter stroomt dan ook vol. 'Er wordt aardig geflirt, of ligt het aan mij? #DeSlimsteMens', is onder meer te lezen. 'Melissa, bespring hem of hou op. Dit is ongemakkelijk voor alle betrokkenen. #DeSlimsteMens', wil een ander ook nog even kwijt. Een kijker is verder nog blij dat er een schot tussen de kandidaten in staat.

Niet waar

Toch blijkt niks minder waar, want Melissa maakte al in november bekend een nieuwe liefde in haar leven te hebben. Het gaat om Billy Pols, een filmregisseur uit Zuid-Afrika. Het kersverse stel is op dit moment in Kaapstad, met Melissa's dochtertje Nine. De relatie is dus vrij serieus. Billy heeft al een dochtertje van 3 uit een eerdere relatie. Ook Tijl is gewoon bezet, sterker nog: hij verwacht over iets meer dan een maand zijn vierde kindje.

Bron: Linda | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.