Charly Luske laat zich uit over aantijgingen The Voice: 'Je bent daar nooit bij'

Door Redactie
Charly Luske laat zich uit over aantijgingen The Voice: 'Je bent daar nooit bij'

Charly Luske deed in 2011 mee aan The Voice of Holland. Ook hij weet dus hoe het er achter de schermen aan toegaat. In het blad Panorama laat de zanger zich dan ook uit over alle beschuldigingen. 

In de serie BOOS kwamen de misstanden bij het programma The Voice of Holland na jaren aan het licht. Niet alleen Jeroen Rietbergen maar ook coaches Ali B en Marco Borsato kwamen voor in de verhalen van slachtoffers. Verschrikkelijk, zo vindt ook Charly Luske. Toch waarschuwt hij voor iets. 

Kapotte carrières 

'Al die aantijgingen die er zijn, je bent daar nooit bij', aldus Luske die in het blad spreekt over de zogenaamde trial by media. 'Er zijn ook al een aantal dingen bewezen die níét zijn gebeurd. (...) Fout is fout, maar hoe ga je het rectificeren als het niet zo blijkt te zijn? Die carrières zijn kapot.'

Flirt Jeroen Rietbergen

Ook opmerkelijk zijn zijn uitspraken over Jeroen Rietbergen, die de zanger al lange tijd kent. 'Jeroen ken ik al twintig jaar, hij is gewoon een flirt. Maar ik heb hem nog nooit aan iemand zien zitten of zoiets zien doen.' Toch steunt hij ook de slachtoffers. 'Ik heb mazzel gehad dat ik een man ben en ik was toen al 33, dus ik ben niet door iemand geknepen, nageroepen of wat dan ook.'

Sensatiezucht 

Als laatste wil hij nog wel wat kwijt over alle ophef over het onderwerp. 'Misdragingen worden door politie, onderzoek en rechters aan de kaak gesteld', aldus Luske. De aandacht die nu - een half jaar later - nog speelt vindt Charly dan ook gebaseerd op 'sensatiezucht'. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.