• Showbizz

Charly Luske kan weer iets afstrepen van zijn bucketlist

Charly Luske 30 Seconds

Charly Luske heeft naar eigen zeggen zijn ultieme einddoel bereikt: zijn naam staat op een speelkaartje van het spel 30 Seconds. De zanger vraagt zijn fans dan ook via Instagram om hem te omschrijven in dertig seconden.

"De beste reactie wint 30 minuten shoppen", schrijft hij erbij. "Met je eigen geld dan hè. Ben Sinterklaas niet, dat was een ander kaartje", voegt hij eraan toe.

Reacties

"De beste zanger die ooit aan The Voice heeft meegedaan!", "Heeft een Kuifje, verkoopt Het Gelredome uit en komt wekelijks op zijn Geox in de protestantse kerk" en "Partner van Tanja Jess. (Tenzij er meerdere zijn)", luiden enkele reacties. Luske heeft zijn antwoord snel klaar liggen op het laatste en zegt lachend: "Ze zal vast wel wat vriendjes hebben, ik ben zo weinig thuis. Maar er is maar één man."

30 Seconds

De naam van het spel zegt het al: binnen 30 seconden moet je met je team zoveel mogelijk van de vijf begrippen op een kaartje proberen te omschrijven. Hoe meer begrippen goed geraden worden, des te meer vakjes je vooruit mag op het bord. 

Charly Luske kan weer iets afstrepen van zijn bucketlist

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders