Charly Luske heeft last van bijwerkingen na corona: 'Dit is mijn nieuwe stem'

Charly Luske heeft last van bijwerkingen na corona: 'Dit is mijn nieuwe stem'

Charly Luske en zijn gezin kregen begin december te maken met het coronavirus. Toen leek er niets ernstigs aan de hand te zijn, maar nu lijken de bijwerkingen van het virus toch heftiger te zijn dan verwacht. De zanger deelt een filmpje waarin zijn stem heel anders klinkt dan dat we gewend zijn. 

Begin december liet Tanja Jess - de vrouw van Charly - weten dat het nog wel meeviel met de klachten. 'Wij hebben vooralsnog alleen fikse griepklachten. So far so good. Laten we hopen dat het daarbij blijft', schreef de actrice op Instagram. Maar nu het gezin een paar weken verder is lijkt er toch wat meer aan de hand te zijn dan gedacht.

Nieuw stemgeluid

Op Instagram is te horen dat de stem van Charly drastisch is veranderd. Hij geeft zelf de update nadat hij het coronavirus te pakken kreeg. 'Dag lieve mensen, dit is mijn post-corona stem, zegt de zanger in een veel lagere stem dan normaal. 

Nieuwe muziekstijl

Gelukkig kan Charly er zelf nog wel om lachen. Ik denk dat ik m’n muziekstijl moet veranderen. 'Het wordt tegenwoordig veel Barry White repertoire. Of eventueel en duo-presentatie met Ron Brandsteder, als hij dat ziet zitten.' Hij grapt nog verder dat het zelfs nog mogelijk is om voortaan filmtrailers in te spreken.' 

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.