Charly Luske en Tanja Jess stralen weer samen voor de camera

Door Redactie
Charly Luske en Tanja Jess stralen weer samen voor de camera

Een aantal weken geleden stond het leven van Charly Luske en vrouw Tanja Jess opeens op z'n kop, omdat de vermeende relatieproblemen van het stel naar buiten werden gebracht. Zowel Jess als Luske bevestigden deze geruchten, maar lieten ook weten het in alle rust en privacy samen te verwerken en op te lossen. Dat lijkt gebeurd te zijn. Want de twee zijn samen te zien tijdens een nieuwe fotoshoot.

De Beau Monde heeft het stel gestrikt voor een nieuwe fotoreportage.

Samen stralen

Op Instagram plaatst Charly de beelden die gemaakt zijn tijdens de shoot. Zo zien we de zanger op de bank liggen en zit Tanja stralend naast hem op de leuning. 'Even een Behind the scènes', schrijft Luske op social media. Ook laat hij voorzichtig weten dat er 'later meer' te vertellen of zien valt.

De tekst gaat verder onder de post. 

Gelukkig 

Het is voor de eerste keer in lange tijd dat de twee weer samen op Instagram verschijnen. Tanja plaatst in haar Instagram Stories een korte video van de shoot. Onder de post van man Charly laat ze een blozende en gelukkige emoji achter.\

Relatieproblemen

Roddelpraat maakte eind maart bekend dat Luske en Jess relatieproblemen zouden hebben, nadat de zanger seksueel getinte berichtjes naar een andere vrouw zou hebben gestuurd. De actrice bevestigde daarna zonder in detail te treden dat zij en haar man op dit moment in een 'zoektocht' in hun relatie zitten. Volgens Jess laat Luske al langer 'problematisch gedrag' zien.

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.