• Royals

Charlène lijkt hofleven en echtgenoot beu: Prins Albert van Monaco zou haar hebben bedrogen

Door Redactie
Charlène lijkt hofleven en echtgenoot beu: Prins Albert van Monaco zou haar hebben bedrogen

Volgens de Monegasken is het geen toeval dat prinses Charlène zich presenteert met een schokkende metamorfose op het moment dat echtgenoot prins Albert beschuldigd wordt van het verwekken van een derde buitenechtelijk kind. Charlène zou aan het muiten zijn geslagen en duidelijk willen maken dat ze zich door níémand meer de wet laat voorschrijven.

Traditie

Tijdens het uitdelen van kerstcadeautjes aan de kinderen van Monaco, een aloude traditie, waren dit jaar alle ogen gericht op prinses Charlène. Niet omdat ze zich weer eens liet zien, maar omdat ze er wel héél opvallend uitzag. Ze had de linkerkant van haar hoofd laten opscheren en het haar dat nog over was in een donkerder blond dan normaal laten verven. Een nieuw kapsel in een soort punkrock-stijl die nog eens werd versterkt door het gouden pailletten mondkapje dat ze droeg. Ze had zich ook zwaarder opgemaakt dan anders, met dikke eyeliner en veel grijsblauwe oogschaduw.

Lak aan het hofprotocol

Charlène leek in niets meer op de vrouw op wie prins Albert ooit verliefd werd. Onmiddellijk werd er gespeculeerd over wat Charlène’s beweegreden voor zo’n schokkende metamorfose was geweest. Een psycholoog vertelde de Britse Daily Mail dat Charlène hiermee duidelijk maakte voortaan lak te hebben aan het hofprotocol. Dat ze daar gek van wordt, bekende ze enige tijd geleden in het Zuid-Afrikaanse magazine Rooi Rose: ‘Hoe te zijn, hoe te praten, hoe te zitten en hoe me te gedragen. Je kunt bijna nooit iets goed doen – protocol, protocol!’ In Monaco wordt gefluisterd dat het tijdstip waarop Charlène kennelijk haar kont tegen de krib gooide, niet toevallig was.

Beeld: Brunopress

Dit artikel komt uit Story. Editie 53 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.