Chantal Janzen werkt aan dramaserie over een samengesteld gezin

Door Redactie
Chantal Janzen werkt aan dramaserie over een samengesteld gezin

Chantal Janzen zal 'binnenkort' eventjes minder op televisie te zien zijn. Aan Shownieuws vertelt de 43-jarige presentatrice dat ze aan de slag gaat met een dramaserie.

Minder televisie

'Binnenkort ga ik weer minder televisie doen, maar een dramaserie opnemen', vertelt Janzen. De serie zal gaan over een samengesteld gezin. 'Dus dat is naar mijn eigen idee', aldus Chantal, die zelf een samengesteld gezin heeft. Samen met haar man Marco Geeratz heeft ze twee kinderen, Bobby en James, maar Geeratz heeft uit een eerdere relatie ook kinderen.

Janzen benadrukt wel dat het niet om een autobiografische serie gaat. Ze speelt dus niet zichzelf. 'Het is gebaseerd op verhalen van mijn ervaringen, maar ook van mensen om me heen.'

Scheve schaats

Onlangs ging het gerucht rond dat Chantals man vreemd zou gaan. Daar reageerde ze op in de editorial van haar blad &C. In de editorial schreef de presentatrice dat ze tijdens tv-opnames een berichtje ontving van haar man Marco. Hierin zou hebben gestaan dat hij online gelezen had dat hij zelf een scheve schaats zou hebben gereden. Volgens Marco én Chantal kloppen deze speculaties van geen kant. Ondanks dat Chantal overtuigd is dat haar man niet vreemdgaat, bleek het voor de blondine niet gemakkelijk om dit soort geruchten van zich af te laten glijden.

Chantal vindt het pijnlijk nieuws en schreef hierover dat ook haar kinderen en ouders dit soort berichten voorbij zien komen. Toch probeert de presentatrice er niet te lang bij stil te staan. 'Als je je als bekende Nederlander veilig denkt te wanen in deze nieuwe wereld van roddel en achterklap over sterren dan vind ik dat naïef.' 

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.