Chantal Janzen sneert naar Arjen Lubach in Beat The Champions

Nu Chantal's Pyjama Party tegenvalt en ook haar Beat The Champions steeds verder wegzakt tegenover Miljoenenjacht, moet Chantal Janzen alles uit de kast trekken. In een poging de aandacht van de kijker vast te houden, haalde ze zondagavond maar liefst twee keer uit naar Arjen Lubach. 

Door Redactie
Chantal Janssen
© Still Beat The Champions

Het begint allemaal bij kandidaat Thomas. In het dagelijks leven bedenkt hij zelf ook vragen voor tv quizzen. Zo werkt hij voor De Slimste Mens en maakt hij een soort ingewikkelde quiz-puzzelboeken met Tex de Wit. Voor de zekerheid checkt hij of Chantal weet wie Tex is. 'Die ken je wel, het geheim achter Arjen Lubach.' 'Oh, dus dat doet Arjen helemaal niet zelf' lacht de RTL-ster, 'dat komt allemaal door Tex.'

A) Arjen Lubach

Even later komt Chantal er nog een keer op terug tijdens de multiple choice-ronde. 'Hoe noem je iemand die zijn vak niet verstaat?' vraagt Chantal aan Thomas. 'Is dat a) Arjen Lubach', grapt Chantal waarop de zaal in lachen uitbarst. 

Waar komt die kat vandaan?

Chantals pittige commentaar viel ook bij de kijkers thuis op. 'Chantal deelt een sneer uit aan Arjen Lubach', noteert eentje. 'Waar komt die kat naar Arjen Lubach van Chantal Janzen ineens vandaan', vraagt een andere kijker zich af. Nu maar hopen voor Chantal dat het heeft gewerkt en ze morgen met droomcijfers wakker wordt. 

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Tekst: Eveline van Gils

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!