Chantal Janzen rekent af met geruchten over huwelijksproblemen

Nog geen vier maanden geleden deden er geruchten de ronde dat het huwelijk van Chantal Janzen (43) en Marco Geeratz (51) wankelde. Volgens valse tongen zou Marco meermaals zijn vreemdgegaan.

Chantal Janzen en Marco Geeratz

Chantal reageerde in haar editorial van haar eigen blad op de overspelverhalen. Ze kon de roddels naast zich neerleggen, maar vond het wel vervelend dat haar kinderen de verhalen ook meekregen. Hoe dan ook, Chantal en Marco laten zich niet uit het veld slaan.

Sterker nog: voor 3.762.500 euro heeft het stel een nieuw huis gekocht in Amsterdam-Zuid, op loopafstand van hun huidige woning. Om het tot hun droomhuis om te toveren, wordt het momenteel verbouwd door een bekend Amsterdams renovatiebedrijf, dat ook de interieurstyling voor zijn rekening neemt.

Flink bedrag voor paleisje

Het stel heeft daarvoor een flink bedrag uitgetrokken. Uit gegevens van het kadaster blijkt dat ze een hypotheek hebben afgesloten voor ruim 4,5 miljoen euro. Met de verkoop van hun eigen woning zouden ze naar verwachting ruim 2,5 miljoen euro kunnen opstrijken. Het nieuwe optrekje staat op hun beider namen, en daarmee rekenen ze voorgoed af met alle geruchten dat hun huwelijk zich in zwaar weer zou bevinden. Ze zouden immers nooit zo’n bedrag uitgeven als er relatieproblemen waren!

Lees het hele verhaal in Story. Editie 05 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Lossebladen.nl.

Een proefnummer scoor je nu met 25% korting en zonder verzendkosten.