Chantal Janzen pakt het nog grootser aan

Door Redactie
Chantal Janzen Volle Maan

Chantal Janzen organiseert in november nóg een slaapfeestje in de Ziggo Dome. De presentatrice maakte woensdag in de ochtendshow van Mattie en Marieke op Qmusic bekend naast 16 november ook op 15 november een pyjamafeest te houden.

Chantal onthulde daarnaast dat Glennis Grace, Corry Konings en Peter Jan Rens aan de line-up van gastartiesten zijn toegevoegd. Eerder werd al bekendgemaakt dat onder anderen Lil' Kleine, Maan, Tijl Beckand, Wibi Soerjadi en Famke Louise in pyjama naar Amsterdam komen.

Chantal blijft slapen

Tijdens Chantals Pyjama Party, een knipoog naar haar programma Chantal blijft slapen, ontvangt de presentatrice haar gasten in een gigantisch bed midden in de Ziggo Dome. 'Verwacht een avond vol spectaculaire optredens en te gekke verrassingen. Van vliegen als een vogel door de lucht, meezingen met je favoriete artiest tot een regenbui van glitters en veren', aldus Chantal.

Chantal Janzen pakt het nog grootser aan

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders