Chantal Janzen openhartig over samengesteld gezin: 'Het was soms pittig'

Door Redactie
Chantal Janzen openhartig over samengesteld gezin: 'Het was soms pittig'

Bij Chantal Janzen komen regelmatig kiekjes van haar samengestelde gezin voorbij. Met z'n zevenen zijn ze een grote, gelukkige familie. Maar dat is niet vanzelf gegaan, geeft de RTL-presentatrice toe. 

Chantal is bijzonder openhartig over haar samengestelde gezin. Aanleiding was een etentje met haar man Marco Geeratz en hun zoontje James. 'Uit eten met 2 van mn 6 grote liefdes,' schrijft ze. '6?!? ‘How did that happen?’ denk ik wel eens.' De blondine komt zelf uit een gezin met één broer. Op haar 26ste werd ze ineens stiefmoeder van drie bonuskinderen. 'Dat was best even wennen,' geeft ze toe.

Hard werken

De presentatrice heeft de afgelopen jaren één ding geleerd. 'Een samengesteld gezin moet groeien, daar moet je hard voor werken, met zn allen. En dat hebben we gedaan. Samen met mn 1e grote liefde.' Inmiddels zijn ze als gezin 'vergroeid', hoe pittig het soms ook was. 'Nu mis ik die andere snuiters zelfs als we ergens ‘maar met zn 4en’ zijn.'

Individuele aandacht

Hoewel Chantal blij is met haar grote gezin, ziet ze ook in dat het belangrijk is om ook individuele aandacht aan haar kinderen te schenken. 'Hier waren we dus even met ‘de driehoek’, Sjaak de Sloper lag al te slapen. Zo fijn en gezellig altijd met onze allerliefste James. Even tijd samen, met hem alleen.' Maar ook dan is ze met de rest van haar gezin bezig. 'Waar hebben we het voornamelijk over tijdens t eten? Hoeveel zin we hebben in weer eens een vakantie met zn zevenen.'

Kinderen en bonuskinderen

Chantal en haar man Marco hebben samen twee kinderen: James (2009) en Bobby (2018). Uit een eerdere relatie heeft Geeratz nog drie kinderen. In 2014 stapten Chantal en Marco in het huwelijksbootje.

Beeld: Peter Smulders 

Chantal Janzen openhartig over samengesteld gezin: 'Het was soms pittig'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.