Chantal Janzen ontwerpt tegenwoordig kettinkjes

Door Redactie
Chantal Janzen kettinkjes

Dat Chantal Janzen zo'n beetje van alle markten thuis is, blijkt maar weer. De presentatrice heeft namelijk een speciaal 'nostalgisch' kettinkje ontworpen en daar is ze zo trots als een pauw op, laat ze weten op Instagram.

Op Instagram schrijft ze: "Ik liet ‘n tijd geleden de dames van Vedder&Vedder een kettinkje maken, voor mezelf ja, want iemand moet ‘t doen nietwaar. Het was geïnspireerd op het sieraad wat ik als kind kreeg van mijn mama, die het ooit kreeg van haar moeder, mijn oma. Ik had gezegd: het eigen ontwerp moet een ‘nostalgisch gevoel’ uitstralen. Supervaag en ‘n ruim begrip, maar het lukte hen, want het lijkt op mijn lievelingssieraad van vroeger."

Het is een lange vintage kettinkje, met een goud plaatje en daarop sierlijke letters. Vroeger stond haar eigen naam op zo'n soortgelijk kettinkje, maar nu staan de initialen van haar kinderen daarop. Toen ze de ketting voor de eerste keer om had, was ze een beetje ontroerd. "Zo blij als een ei en trots erop als een pauw!" aldus Chantal.

En nu komt het: "Omdat ik als rasechte ekster altijd al een sieraad wilde ontwerpen en er ZOveel vragen over kreeg van jullie, leek mij dit het perfecte moment om er meer mee te doen. Dus bij deze mag ik jullie vertellen dat we dit kettinkje met And See en Vedder&Vedder gaan uitbrengen!"

Chantal hoopt dat haar volgers het kettinkje net zo mooi vinden als zijzelf en raadt iedereen aan om 'm kado te doen aan een ander. 

Chantal Janzen ontwerpt tegenwoordig kettinkjes

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders