• Showbizz

Chantal Janzen maakt blunder met schoencadeau, maar lost het hilarisch op

Door Redactie
Chantal Janzen maakt blunder met schoencadeau, maar lost het hilarisch op

Heeft je kind braaf z'n schoen gezet, bedenk je pas in bed dat je helemaal geen cadeau hebt. Het overkwam Chantal Janzen (41) gisteren. Gelukkig heeft de presentatrice een hilarische oplossing voor dit 'probleem'.

Chantal neemt haar volgers via haar Instagram Stories mee in haar struggle. 'Al in bed liggen en vlak voordat je in slaap valt denken: shit, er staan twee schoenen beneden met een wortel en een bak water ernaast en daar moet nog iets in', begint ze haar verhaal.

Oud speeltje

Janzen besloot daarom maar half naakt en slaapwandelend naar beneden te gaan. 'Op zoek naar iets in huis wat je dan inpakt met inpakpapier, en soms ook aluminiumfolie. En dan maar hopen dat ze zich dit oude speeltje niet meer kunnen herinneren.' Ook meteen goed voor het milieu, cadeaus zo meerdere keren gebruiken.

Niet onder de indruk

Hoewel Chantal dus nog haar best heeft gedaan er nog wat van te maken, is zoontje Bobby niet onder de indruk. 'Werd zeer gewaardeerd, dit schoencadeau. Welgeteld zes seconden naar omgekeken.'

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.