• Songfestival

Chantal Janzen gek op Franse Songfestival-kandidaat: 'Liefde op het eerste gehoor'

Chantal Janzen

Het is dikke mik tussen Chantal Janzen (43) en Franse songfestival-kandidate Barbara Pravi (29). De zangeres werd in Nederland in 2021 bekend met haar inzending Voilà en volgens Chantal was hun ontmoeting 'liefde op het eerste gehoor'.

Op Instagram deelt Chantal een lief kiekje met haar nieuwe beste vriendin. 'Liefde op het eerste gehoor, en daarna gezicht, in mei 2021 op het Eurovisiesongfestival, en elkaar sindsdien niet meer losgelaten', zo schrijft Chantal onder de foto waarop zij en Barbara met een arm om elkaar heengeslagen staan. 'Love you, even more than bitterballs'.

'Zo knap'

Chantal post de twee vriendinnenkiekjes om haar vriendin even in het zonnetje te zetten. 'Zo knap wat ze doet, deze one woman show. 29 jaar, ze danst, zingt, vertelt. Steengoede band, prachtige nummers en verhalen. Ja, ook als je geen enkel woord Frans verstaat, is het geweldig. Voilà', schrijft Janzen verder. De liefde blijkt wederzijds te zijn, want Barbara reageert in de comments met een lieve reactie. 'Love you so much', aldus Pravi.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.