Chantal Janzen deelt zoete foto van Bobby en vraagt haar volgers om raad

Door Redactie
Chantal Janzen deelt zoete foto van Bobby en vraagt haar volgers om raad

Chantal Janzen (41) is trotse moeder van twee zoons. De presentatrice deelt dan ook regelmatig kiekjes van haar kroost. Ook vandaag post ze een mierzoete foto van haar jongste zoontje Bobby (2) en vraagt ze haar volgers om raad. 

'Morninglove' schrijft Chantal onder de foto. Op het kiekje is te zien dat Bobby met lange blonde lokken én een speen op bed zit. En voor dat laatste zoekt de presentatrice een oplossing. 'Trouwens, Sjaak is nu 2,5 en ik wil van die speen af in bed. Hoe hebben jullie dat gedaan? Tipssssss', vraagt Chantal aan haar volgers. 

Reacties

Uiteraard kan de blondine op veel (hilarische) reacties rekenen. 'Dat Sjaak er nog een heeft snap ik, maar jij bent in de 40 zeg. Stop er gewoon mee' en 'Afgeschoten aan een vuurpijl op oud en nieuw', luiden enkele comments. Ook stellen veel volgers voor om het mee te geven aan Sinterklaas, zodat hij 'er andere kindjes blij mee kan maken'. En een deel vraagt zich ook af waarom de presentatrice ermee wil stoppen. 'Waarom van de speen af? Laat lekker... Komt vanzelf', aldus een volger. 

Familie

Chantal en haar man Marco hebben samen twee kinderen: James (2009) en Bobby (2018). Marco heeft uit een eerdere relatie nog drie kinderen, waar de presentatrice ook een sterke band mee heeft. 

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress, Instagram 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.