Chantal Janzen deelt eerste foto van haar zoons James en Bobby

Door Redactie
Chantal Janzen deelt eerste foto van haar zoons James en Bobby

Chantal Janzen behoort tot het clubje BN'ers die hun privéleven het liefst zo privé mogelijk houden. Dat zij in de spotlight staat betekent namelijk niet dat de rest van haar gezin dat ook wil. Hoewel dat voor de nieuwsgierige aagjes stiekem enorm vervelend is, heeft ze vandaag wel een eerste echte foto van haar zoontje Bobby met grote broer James gedeeld. Of nou ja, een soort van.

Op 29 maart werden Chantal en haar man Marco opnieuw ouders. Wederom sloten zij een zoon in hun armen die ze de naam Bobby gaven en daarmee werd hun kinderwens jaren later alsnog vervuld. Grote broer James is maar wat in de wolken met zijn kleine broertje, want zoals hij al eerder aangaf zou hij willen verhuizen als het een meisje zou worden. Gelukkig voor Chantal en Marco is het niet zover gekomen. En aan de foto te zien is James hartstikke gek op de kleine man!

James en Bobby

Chantal deelt al bijna nooit foto's van James, dus het ziet ernaar uit dat ze Bobby ook zoveel mogelijk buiten de schijnwerpers houdt. Daarom laat ze (bewust) het gezichtje niet zien en zie je alleen de zijkant van James. Hoe dan ook is het plaatje enorm zoet en aandoenlijk om te zien. Bekijk de foto hieronder:

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebook pagina!

Chantal Janzen deelt eerste foto van haar zoons James en Bobby

Beeld: Peter Smulders