• Liefde

Chantal Janzen deelt een aandoenlijke foto van zoons James en Bobby: 'Groot geluk'

Door Redactie
Chantal Janzen deelt een aandoenlijke foto van zoons James en Bobby: 'Groot geluk'

Dat Chantal Janzen (43) dol op haar familie is, blijkt wel uit eerdere posts van haar samengestelde gezin. Vandaag beleeft de presentatrice wederom een bijzonder moment. Zo treft ze haar twee zoons James (13) en Bobby (4) samen in de tuin aan. 

Op Instagram deelt Chantal nu het aandoenlijke kiekje. 

Beste vriendjes 

De twee blijken beste vrienden te zijn, want elke dag treft de presentatrice haar zoons zo samen in de tuin aan. 'Om ze met z’n tweeën te zien zitten iedere dag. Die grote die verhalen vertelt over Gotham city, ja er schijnt een overstap aan te komen naar Batman, tegen die kleine', begint Chantal onder haar post. 

Geluk

De presentatrice prijst zichzelf dan ook gelukkig. 'Klein groot geluk. Nee, gewoon heel groot geluk ❤️', vervolgt ze. 'Kruip maar vaak genoeg bij elkaar, mensen. Is belangrijk', aldus Chantal. 

Tekst gaat verder na de post. 

Wegsmelten

Ook haar volgers smelten weg bij de te lieve foto van de twee. Zo schrijft iemand: 'Het allermooiste heerlijk genieten ervan ❤️.' Een ander: 'Broederliefde ?.' Uiteraard kan Chantal ook op een hoop reacties van andere BN'ers rekenen. Zo reageren onder andere Bibi Breijman, Claudia de Breij en Kim Kötter met rode hartjes. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.