• Showbizz

Chantal Bles uit dankbaarheid: 'Besef mij hoe somber het leven af en toe ook kan zijn'

Door Redactie
Chantal Bles uit dankbaarheid: 'Besef mij hoe somber het leven af en toe ook kan zijn'

De heftige periode van de laatste maanden en het nieuws van de afgelopen week is Chantal Bles niet in de koude kleren gaan zitten. De styliste laat op Instagram weten dat ze desondanks toch heel dankbaar is en deelt een aantal zonnige vakantiekiekjes.

Pittige maanden

'HOLIDAY! ? de afgelopen maanden waren best pittig.. als moeder sta ik veel, wat mij betreft teveel voor een uitdaging.. mooie momenten maar ook alles behalve mooie momenten zie je bij mij voorbij komen', zo begint Chantal haar verhaal. Ik ben niet de enige waarbij het leven te vaak tegenzit. Neem nu de ontzettend in en in verdrietige beelden op het nieuws..'

Vakantie

'De ouders die strijden om hun kindjes overal ter wereld op wat voor een manier dan ook.. ik voel mij dan maar weer gezegend dat ik op vakantie kan met mijn grote liefdes. ❤️ Deze momenten kan beleven.. Ik doe een dansje iedere ochtend op het strand hier en besef mij hoe somber het leven af en toe ook kan zijn, er altijd een lichtpuntje te vinden is en je dat mag omarmen!'

De tekst gaat verder onder de post.

Diagnose dochtertje Jada

Bij Jada, het dochtertje van Chantal Bles en Robert Doornbos, werd in 2018 nierkanker met uitzaaiingen geconstateerd. Een verschrikkelijke periode voor het gezin. Gelukkig gaat het inmiddels weer goed met Jada en kunnen ze als gezin van vier weer volop genieten.

Kankervrij

Jada is sinds februari 2019 kankervrij verklaard. Iets wat ervoor gezorgd heeft dat Robert en Chantal anders in het leven zijn gaan staan. Zo waarderen ze de kleine momentjes veel meer. 'De eerste keer dat je met haar in een parkje loopt en er een beetje een windje waait en er een pluk haar wegwaait. Dat soort momenten vergeet je niet zo snel', vertelde Robert tegen Art bij Rooijakkers over de Vloer.

Bron: Instagram, Story | Beeld: Instagram, Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.