• Showbizz

Chansons!-collega Rob Kemps zwijgt over Matthijs van Nieuwkerk

Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps

Matthijs van Nieuwkerk is weg bij BNNVARA die wat kritische vragen voor hem had na het vernietigende artikel in de Volkskrant. De DWDD-tiran wordt al voor ‘stampvoetende kleuter’ uitgemaakt, maar wat vindt zijn huidige Chansons!-collega Rob Kemps ervan?

Die weigert te reageren op de storm. Dat laat Veronica Superguide-columnist Rob Goossens weten in RTL Boulevard.  'Ik snap wel dat hij denkt: als ik de keuze heb tussen nu iets te gaan zeggen of mijn mond te houden… Hij heeft natuurlijk ook niet bij De Wereld Draait Door zelf gewerkt, dus hij kan dan ook wel gaan zeggen: ‘Ik vind het altijd gezellig met hem’, maar daar schiet de wereld ook niet zoveel mee op.'

Rob Kemps bij Vandaag Inside

Rob Kemps durft anders wel te reageren op relletjes, bijvoorbeeld toen hij het aan de stok kreeg met de mannen van Vandaag Inside. Die smullen dan ook van de huidige Matthijs van Nieuwkerk-ophef. René van der Gijp vertelde gisteravond in zijn programma dat hij ook niet snapt dat Rob nog blijft. De Volkskrant meldde onder de incidenten dat Van Nieuwkerk opnieuw een woedeaanval zou hebben gehad tijdens de laatste opnames van Chansons!

‘Maak dat programma alleen’

René: 'Ik meen het uit de grond van mijn hart: als ik Rob Kemps was en ik was met Matthijs voor Chansons in Parijs en hij zou een uitval hebben tegen iemand waar ik van denk: dat gaat een grens over, dan zeg ik: ‘Pleur lekker op joh, mafkees. Ik ga naar huis. Donderstraal op, maak dat programma alleen.'

Vertrouwelijke kwestie

Wat er precies gebeurde bij de opnames is onduidelijk. Productiemaatschappij Medialane ging niet in op vragen van de krant omdat het om een vertrouwelijke kwestie gaat. De Volkskrant schetst wel een beeld van Matthijs dat hij enorm uit zijn slof kan schieten en een hoop medewerkers daardoor wegjoeg uit de tv-wereld.

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: BNNVARA

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.