• Liefde

Catherine Keyl wil dolgraag Op1 presenteren mét een jonge vent

Door Redactie
Catherine Keyl wil dolgraag Op1 presenteren mét een jonge vent

Ze is inmiddels 74 jaar, maar de microfoon aan de wilgen hangen is geen optie. Catherine Keyl weer wil dolgraag op de buis. 

En dan wel met een leuke jonge vent.

Niet elke dag

'Mijn probleem is altijd geweest, dat ik elke dag presenteren gewoon heel zwaar vind en dat is bijna niet te doen. Je ziet ook uiteindelijk dat iedereen dat maar een paar maanden doet. En ik deed dus een heel jaar lang elke dag', zegt ze in de Radio Veronica Ochtendshow.

Jonge mannen

En mocht ze dan haar co-presentator mogen kiezen is dat helemaal een feest. Het liefst een man. Keyl denkt dat zelf aan jonge mannen als Jan Versteegh of Erik Dijkstra. 'Het is ook allemaal maar dagdromen, maar het is natuurlijk wel leuk dagdromen.'

Catherine Keyl wil dolgraag Op1 presenteren mét een jonge vent
Catherine Keyl wil dolgraag Op1 presenteren mét een jonge vent

Dating

Keyl doet het overigens nog altijd goed bij de mannen. De voormalig talkshowpresentatrice staat ingeschreven bij een datingbureau en krijgt daar genoeg aandacht, vertelt ze in AD Magazine.

Single

De 74-jarige presentatrice is sinds anderhalf jaar single na een relatie van dertien jaar. Maar een nieuwe relatie aanknopen is nog niet zo makkelijk in coronatijd. "Ik kan ze moeilijk van de straat sleuren", aldus de presentatrice. Ze besloot daarom om zichzelf bij een datingbureau in te schrijven.

Van televisie

'Ik krijg genoeg mailtjes binnen, tientallen. Mannen die geïnteresseerd zijn. Leuk voor je ego, maar ze kennen me alleen van tv. Kicken ze op het BN'erschap? Het is best ingewikkeld. Ik kom liever gewoon iemand tegen.'

Bron: Radio Veronica Ochtendshow Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.