Catherine Keyl klaar met coronadiscussies in talkshows: 'Allemaal bek houden!'

Door Redactie
Catherine Keyl klaar met coronadiscussies in talkshows: 'Allemaal bek houden!'

Als het aan Catherine Keyl ligt, wordt er veel minder over corona gepraat in de verschillende talkshows. De voormalig presentatrice is er helemaal klaar mee, stelde ze maandag in het NPO Radio 1-programma Spraakmakers.

'Corona is helemaal sufgeluld. Iedereen hoor ik daar over. Het zijn altijd weer dezelfde deskundigen en virologen', aldus Catherine. Ze stoort zich niet alleen aan dezelfde gezichten maar ook dat er nooit conclusies aan het einde van een discussie komen. Samenvattend weet volgens haar eigenlijk niemand iets. 'Dan denk ik: waarom laat je die mensen telkens aan het woord? Je maakt ons allemaal in de war.'

'Bek houden'

Wat dat betreft is het volgens Catherine beter als er minder over corona wordt gediscussieerd. 'Ik heb zo de behoefte dat iemand zegt: nu gaan we het zo doen, en allemaal bek houden!'

Zelfde gezichten

NRC publiceerde zondag een onderzoek van Nieuwsmonitor over de gasten van het eerste jaar van Op1. Daaruit bleek dat veel gezichten steeds terugkeren. Politiek verslaggever Joost Vullings verscheen met 37 keer het meeste aan tafel vlak voor viroloog Ab Osterhaus (33 keer).

Beeld: Peter Smulders | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.