Carrie ten Napel waarschuwt kinderen voor ‘hard werken’

Carrie ten Napel geniet van haar tv-carrière, maar niets gaat boven haar gezinsgeluk. Juist daarom raakt kinderverdriet haar zo.

Carrie ten Napel

Carrie ten Napel (42) ambieerde van jongs af aan al een loopbaan als die van haar vader, sportverslaggever Evert ten Napel (78). Omdat hij die wereld voor Carrie te hard vond, koos ze voor een toerisme-opleiding. Uiteindelijk belandde ze toch in de (sport)journalistiek, tót Omroep MAX op haar pad kwam.

Sinds drie jaar is Carrie elke woensdag met Charles Groenhuijsen te zien in Op1. Daarnaast presenteert ze vrijdags Tijd voor MAX, met Martine van Os of Sybrand Niessen, en is ze geregeld onderweg voor Droomhuis Gezocht. Carrie vindt het allemaal fantastisch, mits het thuisfront er niet onder lijdt.

Oppas regelen

‘De oppas regelen voor mijn kinderen is altijd de grootste uitdaging. Pim is 7, Lotte 5. We zijn helemaal afhankelijk van de opa’s en oma’s,’ vertelt ze in Vijftig+ Magazine. Haar echtgenoot, sportverslaggever Michiel Teeling (42), is immers ook vaak van huis. ‘Maar het fijne van ons werk is dat Michiel en ik overdag veel tijd hebben. Voor de kinderen, maar ook voor elkaar,’ zegt Carrie, voor wie Michiel absoluut haar droomman is.

Droomman

Toen ze bij Talpa werkten, was er meteen een klik. Maar ze verloren elkaar uit het oog en kregen negen jaar later pas een relatie. Al hield Carrie de boot eerst af. Ze worstelde met bindingsangst, maar Michiel bleef aanhouden. Hij stuurde haar zelfs een brief waarin hij schreef dat hij het bloedirritant vond dat ze nergens op inging. Gepusht door een vriendin maakte Carrie toch een afspraak, en daar heeft ze geen spijt van! Ze koestert haar man en kinderen. ‘Zij zijn mijn uitgangspunt, alles moet om hen draaien.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 03 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Lossebladen.nl.

Een proefnummer scoor je nu met 25% korting en zonder verzendkosten.