Caroline ziet verzoening met de Meilandjes wel zitten: 'Martien is een fantastische man'

Door Redactie
Caroline ziet verzoening met de Meilandjes wel zitten: 'Martien is een fantastische man'

Dat het momenteel bonje is tussen Caroline van Eeden (59) en de Meilandjes, is al breed uitgemeten in de media. Sterker nog, de voormalig huisvriendin en Maxime hadden zelfs slaande ruzie. Toch hoopt Caroline dat het nog goed kan komen.

Martien hing namelijk in zijn biografie nog eens extra de vuile was buiten. Maar teleurgesteld? Dat is Caroline niet, zo laat ze weten aan RTL Boulevard. 'Ieder moet doen waar hij zichzelf prettig bij voelt', verklaart ze.

Programma

Maar zou ze ook nog steeds een programma willen maken met de (voormalig) kasteelheer? 'Je weet nooit wat de toekomst kan brengen, toch? Positief in het leven staan en joh, leef in het nu. En morgen is weer een andere dag.'

Fantastische man

De voormalig huisvriendin sluit af: 'Martien is een fantastische man en ik wens iedereen het allerbeste. Maar vooral mezelf.'  Caroline heeft eerder aangegeven dat ze het wel ziet zitten om weer eens een wijntje te drinken met Martien nu hij weer in Nederland woont, maar de kasteelheer heeft de deur dicht gegooid. 'Als de een wil en de ander niet, dan is dat zo. Ik vind het wel jammer, maar ik respecteer het,' aldus de blondine.

Vertrek uit het chateau

In het eerste seizoen van het succesvolle programma Chateau Meiland reisde huisvriendin Caroline mee naar Frankrijk. Toch bleek dat na enige tijd niet zo lekker te lopen en vertrok ze door 'heimwee en irritaties'. 

Vechtpartij met Maxime

Die irritaties zouden nogal hoog zijn opgelopen. In het door Jan Dijkgraaf geschreven boek staat dat het 'oorlog' is geweest tussen Martien en Caroline. Ook kreeg Caroline het aan de stok met Martiens dochter Maxime. In het boek staat beschreven dat die ruzie zelfs uitmondde in een vechtpartij tussen de dames. Maxime zou hier een litteken aan overgehouden hebben.

Torenhoge schulden

Een van de redenen voor de ruzie met Martien zou een geldkwestie zijn. 'Zij kwam natuurlijk met een behoorlijke schuld mee naar Frankrijk. Wij hebben uiteindelijk gezegd dat wij het aflossen en dat is ook goed gegaan. Maar daarna bleef ze toch meer geld eisen,' aldus Martien. Dochter Maxime vult aan dat er veel meer schulden bleken te zijn dan dat Caroline de familie verteld had. 'We waren natuurlijk heel blij dat we haar konden helpen en dan is het niet leuk om te horen dat ze niet eerlijk is geweest en er nog veel meer was.' 

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.