• Married at first Sight

Carlo én Pablo spraken Daisy in MAFS aan op gedrag: 'Deze houding moet stoppen'

Door Redactie
Carlo én Pablo spraken Daisy in MAFS aan op gedrag: 'Deze houding moet stoppen'

Nu Married at First Sight is afgelopen, mogen de kandidaten eíndelijk hun verhaal doen in de media. Die kans grijpen de deelnemers met beide handen aan en doen ze dan ook veelvuldig. En hoewel Mick al het een en ander had verteld aan het AD, laat hij zich in de Shownieuws-podcast opnieuw uit over het programma.

Mick denkt dat Daisy al in de eerste 24 uur een bepaalde teleurstelling had gekregen door haar kersverse man. Dat die frustratie nóg steeds te horen was in het koppelsweekend en in de finale, vindt de Amsterdammer wel jammer. 'Je mag een verklaring schrijven op een woensdagochtend zonder druk, camera's en tegenspeler en dat er dan geen fatsoenlijke verklaring uitkomt en je eigen teleurstelling het nog steeds overwint, tja.'

Ingegrepen

Hoewel het op televisie leek alsof Carlo Boszhard en psycholoog Pablo Bakarbessy hun lippen stijf op elkaar hielden tijdens het keuzemoment, was dat in de realiteit wel anders. Mick vervolgt: 'Toen hebben Carlo en Pablo wel verteld van: "Nou, deze houding moet nu wel een beetje stoppen, want Mick heeft wel degelijk zijn best gedaan. En Mick heeft wel degelijk zich goed opgesteld en het ook serieus genomen".'

Niet uitgezonden

Helaas hebben kijkers dat niet gezien en daar baalt hij best van. 'Ik snap dat het allemaal spraakmakend gemonteerd is, maar als je dat wel had uitgezonden, had niet heel Nederland de behoefte om het voor me op te nemen.' De twee vliegen elkaar niet in de haren mochten ze de ander tegenkomen: Daisy heeft haar excuses aangeboden en het voormalig koppel heeft het een en ander uitgesproken.

Nieuwe liefde

Zangeres Monique Smit deed al een poging op Instagram om opnieuw de liefde te vinden voor haar goede vriend, maar het lijkt de Amsterdammer zelf al gelukt te zijn. Dat vertelde Mick in gesprek met RTL Boulevard. Want hoewel Daisy dan misschien niet de vrouw van zijn dromen was, is er misschien wel een andere potentiële nieuwe liefde in zijn leven. 'Ik heb nog wel iemand op het oog', verklapte hij.

Bron: Superguide, Shownieuws | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.