Carice van Houten deelt zeldzame foto met zoontje Monte (3)

Door Redactie
Carice van Houten deelt zeldzame foto met zoontje Monte (3)

Drie jaar geleden werd Carice van Houten moeder van zoontje Monte. De Game of Thrones-actrice houdt hem bewust uit de schijnwerpers, maar nu deelt ze tóch een foto van haar grote trots.

Dat de actrice nooit een foto deelt van Monte, is een bewuste keuze. Maar ze vindt dat wel lastig. 'Elke dag zie ik ook hoe andere mensen foto's van hun kind posten en die trots voel ik óók - ik wil hem ook laten zien! Ik heb best wel écht een heel mooi lief kindje gemaakt,' zegt ze in een recent interview met HP/De Tijd. Toch sluit ze niet uit om in de toekomst meer foto's te delen. 'Ik weet nog niet zo goed hoe ik me daartoe moet verhouden. Hij heeft er ook niet om gevraagd. Aan de andere kant kan het ook zo zijn dat hij later boos zegt: 'mama, waarom heb je geen foto's van me gepost?'. Tot nu toe denk ik: ik laat het even zo.'

Lange lokken

Ondanks haar fotobeleid deelt ze nu toch een kiekje van Monte, waarop hij haar omhelst. Wel brengt ze hem onherkenbaar in beeld. Onder meer Chantal Janzen, Géza Weisz en Carolien Spoor laten liefdevolle reacties achter. Ook fans reageren enthousiast, vooral op zijn lange blonde lokken. 'En dat haar, love it,' schrijft een fan.

Relatie

Carice leerde de vader van haar kind, de Australische Guy Pearce, in 2015 kennen tijdens de opnamen van de film Brimstone. De vonk tussen de twee sloeg al snel over. De liefde van Carice en Guy, die pendelen tussen Nederland en Australië, werd in augustus 2016 bezegeld met de komst van zoontje Monte.

Beeld: Peter Smulders 

Carice van Houten deelt zeldzame foto met zoontje Monte (3)

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.