• Boer zoekt Vrouw

BzV-kijkers uiten kritiek op nieuwe look boer Marnix

BzV-kijkers uiten kritiek op nieuwe look boer Marnix

Boer Marnix was al het onderwerp van gesprek toen hij meedeed aan Boer zoekt Vrouw, en ook in de special die gisteravond werd uitgezonden stal hij de show. Kijkers raken niet uitgepraat over zijn nieuwe look.

In de special is te zien hoe het nu met een aantal boeren uit voorgaande seizoenen gaat. Toen boer Marnix in beeld kwam, moesten veel fans twee keer kijken. De boer gaat tegenwoordig met een opvallende snor door het leven. Niet iedereen is fan van zijn nieuwe look. Op sociale media barst het van de opmerkingen over Marnix en zijn snor. 'Het maakt hem 20 jaar ouder,' merkt een kijker op. 'Kan iemand hem vertellen dat dit echt niet kan?', vraagt een ander zich af.

Tekst gaat verder onder de tweets

Samenwonen

Het duurde even voordat Cupido raak schoot bij boer Marnix, maar het was het wachten waard. De Boer zoekt Vrouw-deelnemer woont sinds 2019 samen met zijn vriendin Emmie.

Janneke

Marnix probeerde het in het programma nog even met briefschrijfster Janneke, maar al snel bleken zij geen match te zijn. De boer werd kort daarna stapelverliefd op iemand die hij al twintig jaar kende. Emmie komt ook uit het paardenwereldje en na lang om elkaar heendraaien, sprong de vonk eindelijk over. 'We zijn net een peper- en zoutstel. Ik denk iets, en Emmie zegt het. Het zit gewoon goed, en dat is hetgeen waar ik naar op zoek was!', aldus de verliefde boer. 

Beeld: Peter Smulders 

BzV-kijkers uiten kritiek op nieuwe look boer Marnix

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.