Buddy Vedder wil niet trouwen met vriendin Ginny

Ondanks dat Buddy Vedder ontzettend gelukkig is in zijn jarenlange relatie; trouwen hoeft voor hem niet zo. 

Buddy Vedder
© Brunopress

Buddy (28) en Ginny Pauw zijn al zes jaar samen en zijn woonachtig in Haarlem. De twee lijken gelukkig te zijn in hun relatie, maar volgens Buddy ziet hij zichzelf niet snel op één knie gaan voor zijn vriendin. 

In De Telegraaf vertelt hij alles over zijn anti-huwelijksplannen. 

Ontmoeting

Buddy en Ginny ontmoeten elkaar bij RTL-programma Dance Dance Dance, waar Buddy presentator is en Ginny een van de danseressen is. Vedder zag het vanaf dat moment al helemaal voor zich, maar Pauw moest daar niets van weten. Toch bleven de twee contact houden en een jaar later laten Buddy en Ginny elkaar niet meer los. 

Hard werk

Omdat zowel Ginny als Buddy veel aan het werk is, is hun relatie volgens de presentator niet altijd vanzelfsprekend. 'De ene keer, als je bijvoorbeeld wat drukker bent met werk, gaat dat wat moeilijker. Maar gelukkig zijn er ook momenten, zoals in de zomer, dat je voor een langere periode van elkaar kunt genieten', zo legt Vedder uit dat zijn relatie soms hard werken is.

Een goede basis voor een relatie vindt Buddy dan ook erg belangrijk. 'Dat je heel veel van elkaar houdt. En dat doen we. Daarnaast geven we elkaar veel ruimte om te groeien in ons werk. We zijn nu nog jong en kunnen de dingen doen die we willen doen. Dat gunnen we elkaar.'

Trouwplannen

Ondanks dat het stel al zo'n zes jaar samen is, wordt er - vanuit beide partijen - nog lang niet aan trouwen gedacht. 'Trouwen vinden we allebei helemaal niets. Er zijn genoeg andere mensen die dat gezellig vinden, maar voor ons is het geen optie', zegt Buddy. 'We weten dat we van elkaar houden, dat is het belangrijkst. Misschien is het mooi om dat op een dag tegenover elkaar uit te spreken, maar daar hebben we nu nog geen behoefte aan.'

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!